Vänta dig en överraskning

Fick en gåva av en bäste vän.
En gåva som jag är så innerligt glad över och tacksam för att få ta del av. Det handlar om vänskap det handlar om mötet med livet.
”Varje dag innebär en överraskning. Men bara om vi väntar oss den kan vi se, höra eller känna den när den kommer till oss. Lår oss inte vara rädda för att ta emot varje dags överraskning, vare sig den kommer till oss som sorg eller som glädje. Den öppnar en ny dörr i hjärtat, till en plats dit vi kan välkomna nya vänner och mer helt uppleva gemenskapen.

”Vänskap är en av de största gåvor en människa kan ta emot. Den är ett band som betyder mer än vanliga mål, intressen eller erfarenheter. Vänskapens band är starkare än dem som den sexuella föreningen kan skapa, djupare än dem som ett delat öde kan förstärka, och det kan vara ännu innerligare än äktenskapets eller familjens band.
Vänskap är att vara tillsammans i glädje och sorg, även då man inte kan öka glädjen eller minska sorgen. Vänskap är en själarnas förening som leder till en ädel och sann kärlek. Vänskapen får hela livet att lysa. Saliga de som lägger ner sina liv för sina vänner.”
Henri Nouwen
2
Kimmi

GOTT NYTT ÅÅÅÅR!
Blogg on girl!

Lena

Kimmi: Tack bloggtösen...vi fortsätter...