Att Påverkas

De bilder vi matas med från media påverkar starkt.
De får tankar att vandra i stort och i smått. Det får kraften inombords att vilja verka än mer och göra nytta. 
En  känsla av kraft jag inser var gång den kommer, i mötet med verkligheten att tänka både en och två gånger om vad kan jag göra? 
Vad kan jag bidra med till världen för att den ska bli en plats där varje själ får vara i ett sammanhang där trygghet, kärlek, värme, gemenskap, rätten till vatten och föda,  lek och kunskap står för grundläggande förutsättningar för en kommande generation?
 
Jag försöker i stunden fånga det jag faktiskt kan vara stolt och så tacksam över. 
Mina tre stjärnögon med grundvärderingar och förhållningssätt till sin omvärld som hitintills bringar gott, mitt yrkesval, där jag kan påverka och ge av det jag så starkt tror på - Barns rättigheter, barnkonventionen.
Tacksam över de resor jag hitintills fått göra i mitt liv både inom mig och de som låtit mig ta plats i upplevelsens palett. 
 
Kanske är det så att dessa resor vi gör både inom oss och de som tar oss runt i världen bildar sammanhang som gör att krafter kan verka för det goda då världen inte alltid vilar i harmoni. 
 
Idag har jag varit aktiv på olika nivåer då det gäller att bidra. Det är en liten liten del i något så stort som kan förändra! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0