Mötet med en bild

Begrundar
Mötet med en bild
En bild som satt avtryck
Där avtrycken speglar händer som arbetat i sitt anletes svett kroppen som tänjt på gränser den aldrig trott sig finna.Tar in små delar i en helhet.här har en själ arbetat
Dag som natt
Satt all sin kärlek till ett inre rums väggar
Till ett yttre hustak  Till dess hela  omgivning. Här har kärleken växt. Kraften har i sin aldrig så sinande tro låtit någon skapat. tagit sin del av ett ansvar som vilade på en tvåsamhet
sett till att möta tillitens ansikte i former av fantasier
Förmågor av kreativitet, av hängivelse
Av att vilja dela.
Då som nu.
Men allt blir inte som man täkt. En väljer en annan väg Låter sig inte ledas eller att ens följa Här tar delandet stopp Här visar någon på en annan sida Ett annat perspektiv Det man trodde fanns finns inte det som fanns är borta och kvar står någon ensam utan väggar att luta sig emot.
Då händer det undret man knappt trodde kunde existera, det som kommer bära I alla väder storm som stiltje det som gör att ilskan expanderar att lusten stärks att orken kraften ger strömmar till en aldrig så sinande ström av tro av hoppfullhet och lycka.
Då just då står någon där bredvid med ångerfull blick inser att det som kunde ha blivit aldrig blev det som blev aldrig blev det som kunde ha blivit.
Att det i ett nu inte var som det var tänkt.
Nu fanns styrkan där, ihålligheten glädjen över att se det man inte sett att fånga det som var värt att fånga att njuta av det som njutas kunde.
Nu var här och här var nu.
Nu fanns och här ……Var Du…i ett nu.