Hundar utan hem i Haga Parken


Ni som tänkt tanken men inte kommit er för...

Den 7 juni finns hundar utan hem i Haga Parken kl. 13.00. I Stockholm.

Där kommer representanter från föreningen och dessa små hundliv som söker ett hem att finnas på plats. Du Kan få information om föreningen, ta en fika till föreningens förmån och till och med adoptera en liten hund på plats. Fler fantastiska alternativ

Kommer finnas för att bidraga med det stöd som du kan ge i stunden. Ett alternativ kan vara att bidra med filtar, halsband och trasmattor.


Blev du nyfiken? läs på deras hemsida då och se allt gott de värnar om och arbetar för.

2
Inga M

Det finns säkert ett gott syfte bakom en del av det här arbetet, men efter att ha sett tv-programmet för ett tag sedan så ska man kanske vara lite försiktig med att "adoptera" hundar som det heter. I slutänden kan det vara någon som tjänar miljonbelopp på den här verksamheten. Och vi i Sverige tycks ovanligt lättlurade ibland enligt den statistik som tagits fram. En del av de hundar som tas hit har sjukdomar (falska veterinärintyg förekommer tydligen!) som vi inte gärna vill ha här.



Men jag vill därmed inte döma ut allt, bara mana till lite sund försiktighet.

Lena

Inga M: Klokt att tänka efter före...

vetgirigheten kan vara en bra väg att sondera terrängen på innan beslut fattas...

kunskap ger makt...



Tack för dina tankar, tror att det är bra att finna en balans i allt men inte alltid så lätt men med upplysning kommer man långt!eller en bit på väg iallafall!